Φιλικός αγώνας για τις Παγκορασίδες του Μπάσκετ!!! (2)

13288022 1066710703374524 792944716 o

Φιλίκος αγώνας για την χαρα και την συμμετοχή έδωσαν το μεσημέρι της Κυριακής 22/5 το τμήμα Παγκορασίδων του Α.Ο. Αστέρια Αχαϊας και του Α.Σ.Κεφαλλονιάς. Οι μικρές αθλήτριες και οι προπονητές τους βρήκαν την ευκαιρία να αγωνιστούν μιας και δεν υπάρχει Πρωτάθλημα εν' εξελίξη στην Ε.Σ.Κ.Α-Η, για αμιγώς ηλικίες Παγκορασίδων και να χαρούν. Για την ιστορία τον αγώνα κέρδισαν οι με φιλοξενούμενοι με σκορ 19-29. Ο coach Λυκούδης Αλέξανδρος αγωνίστηκε με τις: Βεσκούκη, Νταλάπα, Πήττα, Νιφόρα, Τσάφου, Παρασκευοπούλου, Βλάχου, Δράκου, Σωτηροπούλου, Σώκου.

Φιλικός Αγώνας Μίνι Μπάσκετ πριν την Φιέστα!!! (2)

P4130017

Φιλικό αγώνα Μίνι πριν την φιέστα των απονομών των δυο σωματείων Αστέρια και Προμηθέα είχαν κανονίσει οι διοικήσεις των δύο συλλόγων την Τετάρτη 13/4. Ο αγώνας πραγματοποιήθηκε για την γορτή των δυο συλλόγων και για να χαρούν οι μικροί μπασκετμπολίστες παίζοντας. Ο αγώνας είχε είχε την μορφή φιλικής αναμέτρησης και οι δύο προπονητές χρισιμοποίησαν όλους του αθλητές στο παρκέ. Συγχαρητήρια στους μικρούς και των δύο ομάδων. Μετα την λήξη της αναμέτρησης οι μικροί παρακολούθησαν απο την κερκίδα την αναμέτρηση των παίδων.

Έρχεται Αστεράτη ''φουρνιά''!!! (2)

asteria photografisi basket 5

Στο εργαστήρι των Αστεριών ''ψήνεται'' ήδη η επόμενη γενιά των Αστεριών(επόμενο Παίδων). Το έργο εδώ το έχει αναλάβει ο β. προπονητή Λυκούδης Αλέξανδρος ο οποίος δουλεύει καθημερινά με αυτά τα παιδιά και ήδη απο την σύντομη παρουσία του στα Αστέρια έχει κερδίσει αυτά τα παιδιά και την εκτίμηση των γονέων τους. Στα Αστέρια Αχαϊας ο προπονητής θέλουμε να έχει την ιδιότητα αυτή σε δεύτερη μοίρα, για εμάς προτεραιότητα έχει ο ''παιδαγωγός προπονητής'' και άνθρωπος. Το μπάσκετ είναι ένα παιχνίδι, το θέμα είναι να καταφέρεις μέσα απο αυτό το παιχνίδι να δείξεις τον σωστό δρόμο της προσπάθειας και της διαχρονικής αξίας του αθλήματος στη ζωή.

Αρχή και για το Μίνι Μπάσκετ - Δηλώσεις coach Λυκούδη (2)

mini basket 2016 2

Αρχή για τους ''βενιαμίν'' μας στο Μπάσκετ το Σάββατο με αντίπαλο την ομάδα του Ληξουρίου στο Κλειστό της Κάτω Αχαϊας στις 12:30. Τα Αστέρια μας βρίσκονται στον 2ο όμιλο του τουρνουά της Ε.Σ.Κ.Α-Η μαζί με άλλες 9 ομάδες.

Ο 2ος όμιλος του μίνι μπάσκετ:

omilos mini 2016

Ο προπονητής των τμημάτων Μινι,  Αλέξανδρος Λυκούδης δήλωσε: Η έναρξη των τουρνουά της Ε.Σ.Κ.Α-Η. Μίνι είναι η επιβράβευση των μικρών αθλητών και έχει πολύ μεγάλη σημασία η συμμετοχή όλων των μικρών για την πρώτη επαφή τους με το όμορφο άθλημα της καλαθοσφαίρισης. Η χαρά μας είναι μεγάλη γιατί οι σχεδόν 50 αθλητές ηλικίας 2005< θα λάβουν το ''βάπτισμα του πυρρος'' και θα έχουν την ευκαιρεία να χαρούν, να διασκεδάσουν με την συμμετοχή τους. Αυτό που κρατάμε για αυτή την με αφορμή την πρεμιέρα του Τουρνουά είναι η χαρά της συμμετοχής και η επιβράβευση των μικρών μας. Καλό Τουρνουά!!!

Με εκτίμηση Λυκούδης Αλέξανδρος

mini basket 2016 3

Βρείτε μας

Εκτύπωση

Στοιχεία Επικοινωνίας

Αστέρια Αχαϊας


Γραφεία Ακαδημίας: Ράχης 22

Προπονητικό κέντρο: Δημοτικό γήπεδο Κάτω Αχαϊας

Κάτω Αχαϊα

ΤΚ. 25200

Τηλ: 6977242445 & 6979577342