Τα Τελευταία Νέα

Εβδομαδιαίο Πρόγραμμα Προπονήσεων Ιουνίου

scedule

Ο Α.Ο. Αστέρια Αχαϊας σας ενημερώνει για το πρόγραμμα που θα τρέξει τον μήνα Ιούνιο στο Νέο Κλειστό Γυμναστήριο σε συνεργασία με το αρμόδιο τμήμα Οργανισμού Νεολαίας Άθλησης (Ο.Τ.Α.Δ.). Όπως σας έχουμε ενημερώσει με προγενέστερα Δελτία τύπου η επανέναρξη της Γ' Φάσης με την απόφαση της Γ.Γ.Α. τις απο 31 Μαϊου απόφασης θα τρέξει για όλες τις ηλικιακές βαθμίδες βάση Πρωτοκόλλου Ασφαλείας για τα μέτρα που θα λάβουν μέρος απο την Πέμπτη 4 Ιουνίου στο Νέο Κλειστό Γυμναστήριο Κάτω Αχαϊας.

Μετάβαση στη Γ' Φάση

covid enhmerwsi

Με βάση τη νέα υπουργική απόφαση που ανακοινώθηκε απο την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού την Κυριακή 31 Μαϊου αλλάζει το ηλικιακό εύρος των αθλούμενων που είχαν δικαίωμα σε πρόσβαση στις αθλητικές εγκαταστάσεις και αφήνει ανοικτές και τις ηλικίες κάτω των 13 ετών πάντα με τις προυποθέσεις της υγειονομικής επιστημονικής επιτροπής για τα απαραίτητα έγγραφα για την συμμετοχή.

Επανέναρξη των προπονήσεων στη Β' Φάση

asteria logo

Στην τελική ευθεία για επαναλειτουργία οι Ακαδημίες του Α.Ο. Αστέρια Αχαΐας.

Μετά την κοινοποίηση του υγειονομικού πρωτοκόλλου που ανάρτησε η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού για την επιμέρους επανεκκίνηση της λειτουργίας των ακαδημιών των Ερασιτεχνικών Σωματείων ο Α.Ο. Αστέρια Αχαΐας εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:

«Κατ’ εφαρμογήν των κανονισμών της νέας Κοινής Υπουργικής Απόφασης και όσων ορίζει η Ειδική Επιστημονική Επιτροπή για την προφύλαξη από τον Covid-19, η λειτουργία των Ακαδημιών του Α.Ο. Αστέρια Αχαΐας θα επανακινήσει με βάση τους κανόνες των ομοσπονδιών στις οποίες ανήκουν και κατόπιν αποφάσεων του ΔΣ σε συνεννόηση με το δήμο Δυτικής Αχαϊας κατά τις προσεχείς ημέρες.

Για τη λήψη οριστικών αποφάσεων θα υπάρξει νέα άμεση ενημέρωση μέχρι τη Δευτέρα 1 Ιουνίου απο όπου θα λάβετε οδηγίες για το πρόγραμμα των προπονήσεων.

Εως τουτου αποφάσισε την επανεκκίνηση των ατομικών προπονήσεων για τα αθλήματα του Μπάσκετ και Βόλεϋ στις εγκαστάσεις του Νέου Κλειστού Γυμναστηρίου αποκλειστικά βάση του Πρωτόκολλου ασφαλείας. 

Αυστηρά για αθλητές και αθλήτριες που έχουν συμπληρώσει το 13ο έτος της ηλικίας τους και είναι επίσημα μέλη των εκάστοτε ομοσπονδιών τους(κάτοχοι αθλητικής ταυτότητας), επίσης το ίδιο βάση εγκυκλίου ισχύει για το τεχνικό προσωπικό που έιναι πιστοποιημένο και φέρει διαπίστευση.

*Ο σύλλογος ανακοινώνει ότι το Σάββατο 30 Μαϊου και απο τις ώρες 16:00 εως 20:00 σας περιμένει στα γραφεία (Ράχης 22) στην Κάτω Αχαϊα απο όπου θα προμηθευτούν τα απαραίτητα έγγραφα για τις ιατρικές και υγειονομικές κατευθύνσεις που θα λάβουν οι αθλητές -τριες για να εξασφαλίσουν την συμμετοχή τους στη περίοδο των προπονήσεων του Ιουνίου. 

Με τα υπόλοιπα μέλη του συλλόγου μας καθώς και τα αθλήματα του Πινγκ Πονγκ και του στίβου, δίνουμε ραντεβού στις 1 Σεπτέμβρη να επιστρέψουμε στα γήπεδα πάλι υγιείς και δυνατοί όλοι.

Με γνώμονα την δημόσια υγεία θα ακολουθήσουμε πιστά και αυστηρά τα παρακάτω μέτρα: 

1. #ΜΕΝΟΥΜΕ_ΑΣΦΑΛΕΙΣ

GGA stay safe

2. #ΤΕΣΤ_ΑΘΛΗΤΩΝ

Erwtimatlogio 2 1

3. #ΔΕΚΑΛΟΓΟΣ

athlites 1

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στα τηλέφωνα των Χρήστου Σαράντη(6977.24.24.45) & Θάνου Τσάμη (6933.19.36.33) ή θα ενημερώνεστε συνεχώς απο το site του συλλόγου μας www.asteria-achaias.gr ή τα social facebook Α.Ο. Αστέρια Αχαϊας Sports Academy, instagram asteria_achaias_academies η στο twitter AsteriaAchaiasAC. 

Έκτακτη Ανακοίνωση

IMG 20200304 224320 761

Ο Α.Ο. Αστέρια Αχαΐας αναστέλλει τις προπονήσεις των τμημάτων του στις δημοτικές εγκαταστάσεων τις μέρες Πέμπτη (5/3) και Παρασκευή (6/3), κατόπιν των εκτάκτων μέτρων που ανακοίνωσε το υπουργείο Υγείας για τον Νομό μας, αλλά και τους Νομούς Ηλείας και Ζακύνθου.

Βρείτε μας

Εκτύπωση

Στοιχεία Επικοινωνίας

Αστέρια Αχαϊας


Γραφεία Ακαδημίας: Ράχης 22

Προπονητικό κέντρο: Δημοτικό γήπεδο Κάτω Αχαϊας

Κάτω Αχαϊα

ΤΚ. 25200

Τηλ: 6977242445 & 6979577342