Έρχεται Αστεράτη ''φουρνιά''!!! (2)

asteria photografisi basket 5

Στο εργαστήρι των Αστεριών ''ψήνεται'' ήδη η επόμενη γενιά των Αστεριών(επόμενο Παίδων). Το έργο εδώ το έχει αναλάβει ο β. προπονητή Λυκούδης Αλέξανδρος ο οποίος δουλεύει καθημερινά με αυτά τα παιδιά και ήδη απο την σύντομη παρουσία του στα Αστέρια έχει κερδίσει αυτά τα παιδιά και την εκτίμηση των γονέων τους. Στα Αστέρια Αχαϊας ο προπονητής θέλουμε να έχει την ιδιότητα αυτή σε δεύτερη μοίρα, για εμάς προτεραιότητα έχει ο ''παιδαγωγός προπονητής'' και άνθρωπος. Το μπάσκετ είναι ένα παιχνίδι, το θέμα είναι να καταφέρεις μέσα απο αυτό το παιχνίδι να δείξεις τον σωστό δρόμο της προσπάθειας και της διαχρονικής αξίας του αθλήματος στη ζωή.

asteria photografisi basket 7

Τα τμήματα έχουν χωριστεί ανα ικανότητα και ηλικία και ήδη στις προπονήσεις των 2 τμημάτων των παμπαίδων δίνονται μεγάλες μάχες διασκεδάζοντας μεσα απο τον ανταγωνισμό το παιχνίδι, ενώ να τονίσουμε ότι οι παμπαίδες δεν έχασαν παιχνίδι του παιδικού και του εφηβικού τη φετινή χρονιά που να μην το παρακολουθήσουν.

asteria photografisi basket 11

Η διοίκηση ευχαριστεί θερμά τους αθλητές του τμήματος παμπαίδων καθώς και τους γονείς αυτών που είναι πιστοί δίπλα στο πρόγραμμα ΑΣΤΕΡΙΑ. Μέχρι το τέλος της σεζόν το χρονοδιάγραμμα είναι γεμάτο μπάσκετ για αυτά τα παιδιά καθώς θα υπάρξουν πολλές διοργανώσεις και εκπλήξεις που έχουν προγραμματισθεί.

Βρείτε μας

Εκτύπωση

Στοιχεία Επικοινωνίας

Αστέρια Αχαϊας


Γραφεία Ακαδημίας: Ράχης 22

Προπονητικό κέντρο: Δημοτικό γήπεδο Κάτω Αχαϊας

Κάτω Αχαϊα

ΤΚ. 25200

Τηλ: 6977242445 & 6979577342