Μαμά μαμά....τα παιδιά απ' τα Αστέρια!!!

FB IMG 1566500368221

Με το όμορφο βιντεάκι για την νέα χρονιά της συνεργασίας μας με την #tvproduction και την μικρή Μαριτίνα να λέει την φράση Μαμά μαμά τα παιδιά απ' τα Αστέρια...ξεκινάει το 9ο ταξίδι μας στον όμορφο χώρο του αθλητισμού. 

Οι πρωταγωνιστές μας, οι νέοι αθλητές του Μπάσκετ, του Βόλεϋ και του Πινγκ-Πονγκ σηματοδοτούν την συνέχεια που έχει δώσει η Ακαδημία της πόλης στις ομάδες Νέων με την συμμετοχή στα Πρωταθλήματα ώντας οι πιο μικρές ομάδες σε μέσο όρο ηλικίας. Η μικρή Μαριτίνα δείχνει την αρχή της πράξης και το όμορφο ξεκίνημα για όλους με τον ίδιο ενθουσιασμό και στόχο να φτάσουν στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Οι γονείς παραμένουν οι όμορφοι "κομπάρσοι" που επικροτούν κάθε προσπάθεια για άθληση και ένταξη σε ένα τέτοιο σύνολο. Απλά απολαύστε το:

https://youtu.be/bvjdqubQiBQ

Σκέφτεσαι κάποιο άθλημα για το παιδί σου; Αναρωτιέσαι σε ποιούς πρέπει να απευθυνθείς; 
❗Η απάντηση έρχεται! Η Ακαδημία της πόλης σου είναι εδώ με τμήματα από 4 έως 18 ετών: 
 
Τζούνιορ Μπάσκετ - Βόλεϋ - Πινγκ-Πονγκ 
Προ - Μίνι Μπάσκετ - Βόλεϋ - Πινγκ-Πονγκ
Μίνι Μπάσκετ - Βόλεϋ - Πινγκ-Πονγκ
Παμπαίδες - Παγκορασίδες Μπάσκετ - Βολευ - Πινγκ-Πονγκ
Παίδες - Κορασίδες Μπάσκετ - Βόλεϋ - Πινγκ-Πονγκ
Εφήβους - Νεάνιδες Μπάσκετ - Βόλεϋ - Πινγκ-Πονγκ
Νέους - Νέες Μπάσκετ - Βόλεϋ  - Πινγκ-Πονγκ
Τμήματα Ενηλίκων Πινγκ Πονγκ 
 
 
 Σε • Μπάσκετ • Βόλεϋ • Πινγκ-πονγκ, ο Σύλλογος στα 9 χρόνια παρουσίας του έχει κάνει την διαφορά! Με τις επιτυχίες του στις μικρές ηλικίες , με εξειδικευμένα προγράμματα και προπονητές και με τον καλύτερο ρουχισμό! Με συμμετοχή σε όλα τα Πρωταθλήματα και σε μεγάλα τουρνουά, με σούπερ καλεσμένους και φυσικά ευκαιρίες εξέλιξης της καριέρας των αθλητών μας.
 
#Ελα_στην_οικογένεια_των_Αστεριών_Αχαΐας
Επισκέψου μας στην επίσημη ιστοσελίδα www.asteria-achaias.gr η ακολούθησε μας στα social: Facebook • Instagram • Twitter
 
Τη Κυριακή στις 1 Σεπτεμβρίου συνάντηση στις κερκίδες του Νέου Κλειστού Γυμναστηρίου Κάτω Αχαΐας για την πρώτη επαφή με τους γονείς κι αθλητές και ενημέρωση για τις ώρες, τα τμήματα, και την δομή της φετινής χρόνια. 

Βρείτε μας

Εκτύπωση

Στοιχεία Επικοινωνίας

Αστέρια Αχαϊας


Γραφεία Ακαδημίας: Ράχης 22

Προπονητικό κέντρο: Δημοτικό γήπεδο Κάτω Αχαϊας

Κάτω Αχαϊα

ΤΚ. 25200

Τηλ: 6977242445 & 6979577342