Οι στιγμές είναι ο αθλητισμός......

84039776 2749347678446654 1384952792036147200 o

Σε μια ξεχωριστή εκδήλωση όπως κάθε χρόνο έκοψε ο Αθλητικός Όμιλος Αστέρια Αχαϊας την πίτα του. Η εκδήλωση της κοπής της πίτας αποτελεί για τον σύλλογο η ετήσια συγκέντρωση των μελών της οικογένειας των Αστεριών όπως προλόγισε και ο υπεύθυνος επικοινωνίας του συλλόγου Τσάμης Θάνος.

84333701 2943300569321621 8224133795062743040 n

Στη κατάμεστη αίθουσα ''Τα Πεύκα'' στην Κάτω Αχαϊα παρουσιάστηκε το πρόγραμμα του ομίλου, η φιλοσοφία των ιδρυτών, η δυναμική των τμημάτων, οι παρουσίες τους στον τοπικό αθλητισμό, οι διακρίσεις αθλητών σε τοπικό και πανελλήνιο επίπεδο καθώς και το κοινωνικό πρόγραμμα. Για πρώτη φορά παρουσιάστηκε σε επίσημη εκδήλωση το νέο άθλημα που προσθέτηκε στο πρόγραμμα των Αστεριών ο ΣΤΙΒΟΣ.

Οι Χρήστος Σαράντης(Μπάσκετ), Γιώργος Λυκούδης(Βόλεϋ), Γλυκερία Βαμβακά(Πίνγκ Πονγκ) και Κώστας Λεβιδιώτης(Στίβος) μίλησαν στους παρευρισκόμενους για την προσπάθεια που γίνεται στα επι μέρους τμήματα,  υπήρχε παρουσίαση που έδειχνε τα τεκταινόμενα απο τα αντίστοιχα τμήματα σε φωτογραφίες.

Συνεργασία με εταιρία εργομετρικών Human Perfomance

Μια νεα συνεργασία παρουσίασαν τα Αστέρια με την εταιρεία εργομετρικών αναλύσεων Human Perfomance όπου ο υπεύθυνος της εταιρείας Κώστας Λεβιδιώτης έχει εκπονήσει ένα πρόγραμμα βιομετρικών & βιολογικών μετρήσεων στα μέτρα του συλλόγου όπου οι γονείς και οι αθλητές θα είναι σε θέση να γνωρίζουν βασικές αθλητικές δυνατότητες καθώς και πρόβλεψη και πρόγνωση απο τραυματισμούς με απώτερο σκοπό την βελτίωση αυτών. 

Συνεργασία με τον ιατρικό όμιλο ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΥΓΕΙΑΣ

''Συνεργασία ζωής'' παρουσιάστηκε στην εκδήλωση με το δυνατό brand name του ομίλου Φροντίδα Υγείας. Ο όμιλος υγείας Φροντίδα Υγείας βρίσκεται χρόνια δίπλα σε μεγάλους αθλητικούς συλλόγους και στηρίζει διαρκώς τέτοιες προσπάθειες. Η συνεργασία έγκειτε σε πρόγνωση με ιατρικές εξετάσεις στους μικρούς μας αθλητές μερος της προσφοράς που θα ανακοινωθούν στα μέλη μας το προσεχές διάστημα. Στην εκδήλωση παραυρέθηκε ο Διευθυντής του ομίλου κος Ιωάννης Μάκκας και Διευθυντής γραφείου του Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδος ο οποίος ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα και χαιρέτισε την προσπάθεια και ανέφερε εκτος των άλλων ότι ο ιατρικός όμιλος Φροντίδα Υγείας βρίσκεται πάντα σε υγειής προσπάθειες και τις στηρίζει όπως πράττει άλλωστε με μεγάλες ομάδες αυτα τα χρόνια.

Κίνδυνοι στο διαδίκτυο και τα social media

Μια ιδιαίτερα σημαντική και συμβουλευτική παρουσίαση είχε συντάξει ο σπεσιαλίστ Βασίλης Γκοτσούλιας(Social Media Management και Επικοινωνιακές Δεξιότητες) σχετικά με όλους τους κινδύνους και αποτροπές στη χρήση με το ιντερνετ και τη χρήση απο μικρές ηλίκιες. Η παρουσίαση επεκτάθηκε σε 15 διαφάνειες η οποία θα ανέβει τις επόμενες ημέρες στη σελίδα του ομίλου προς ενημέρωση στους γονείς.

Ο σύλλογος επέστρεψε στις βραβεύσεις των αθλητών που πέρασαν στις εισαγωγικές τους εξετάσεις στην Τριτοβάθμια εκπάιδευση και τίμησε αυτούς. Οι αθλητές που επέτυχαν στις Πανελλήνιες ήταν οι εξής:

1. Εβίνα Λυκούδη - Φιλοσοφική Πατρών

2. Κατερίνα Γεωργίου - Διοίκηση Επιχειρήσεων Πάτρα

3. Προκόπης Καμάτσος - Μηχανικός Ηλεκτρονικών Υπολογιστών και Πληροφορικής Πάτρα

4. Ηλίας Τσομάνι - Μηχανολόγων & Αεροναυπηγών Μηχανικών Πάτρας

5. Κωνσταντίνος Σώκος - Τμήμα Γεωπονίας Αμαλιάδας

6. Χρήστος Τόκας - Επιστήμη Υλικών Πάτρας

Ειδικές Βραβεύσεις

1. Χριστίνα Μακρή - Συμμετοχή στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Βάδην στη Ντόχα

2. Γιάννης Δημάκης - Επικεφαλής ομάδας Ανδραβίδας Πινγκ Πινγκ Βιλαιρδουίνοι

3. Ε.Σ.Κ.Α.Η.

4. Ε.Σ.ΠΕ.Π

5. Καλλιτέχνης Ανδρέας Καραβασίλης

Στην εκδήλωση βρέθηκαν, βράβευσαν και μας τίμησαν με την παρουσία τους οι εξής: O Αντιδήμαρχος Διοίκησης & Οικονομίας κος Σταυρογιαννόπουλος Σπύρος, ο Πρόεδρος του Δημοτικού συμβουλίου κος Παναγιώτης Κουνάβης, ο Πρόεδρος του Ο.Τ.Α.Δ. κος Πετρόπουλος Νικόλαος, ο δημοτικός σύμβουλος κος Καμπέρος Ηλίας, ο Πολιτευτής Ν. Αχαϊας Μαρίνος Σκανδάμης, ο Επικεφαλής Μείζον αντιπολίτευσης κος Νικολάου Χρήστος, ο Διευθυντής του γραφείου της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος κος Μάκκας Ιωάννης, ο Διευθυντής του γραφείου της Βουλευτή Χριστίνα Αλεξοπούλου & Αντ/δρος της Ε.Ο.ΠΕ. κος Αντωνόπουλος Παναγιώτης, ο Πρόεδρος της Ε.Σ.Κ.Α.Η. και γραμματέας της Ε.Ο.Κ. κος Τάκης Τσαγκρώνης, ο υπεύθυνος του γραφείου της Ε.Σ.Κ.Α.Η κος Κολλάρος Χρήστος,   ο Πρόεδρος της Ε.Ο.ΠΕ. κος Θεόδωρος Κανελλόπουλος, ο Πρόεδρος της Αχαϊκης ΑΕ κος Μάνιαρης Ιωάννης, ο Πρόεδρος του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων κος Βουκελάτος Παναγιώτης, ο τεος Δήμαρχος Δύμης κος Διονύσιος Γκοτσούλιας, και η πρόεδρος του πολιστιστικού συλλόγου ΠΑΛΕΙΑ η κα Καραμπελιά Ροδία.

Ο επίλογος της εκδήλωσης περιείχε την αναφορά και τις βραβεύσεις σε χορηγούς και υποστηρικτές. Για άλλη μια φορά βραβεύτηκαν η χρυσή σειρά των χορηγών η MED FRIGO με την υποστήριξη του Σωτήριου Μπρακατσέλου όπου αποτελεί σημείο αναφοράς για την πορεία μας όλα αυτα τα χρόνια. Η εταιρεία ΤΣΑΦΟΣ με τον Γιώργο Τσάφο να αγκαλιάζει την φετινή προσπάθεια και την εταιρεία ΜΠΑΚΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΑΕ με την Ασπασία Μπακουλοπούλου να βρίσκεται για άλλη μια φορά δίπλα μας. Στη πορεία παρουσιάστηκαν όλοι οι επίσημοι υποστηρικτές της φετινής προσπάθειας.

Ιδιαίτερο ευχαριστήριο στους χορηγούς των δώρων της πίτας, τα καταστήματα BUGATTI, ENJEAN και REGALO καθώς στο Φούρνο ΑΦΟΙ ΤΣΑΜΗ για την προσφορά τους στη Βασιλόπιτα και στην αίθουσα ΤΑ ΠΕΥΚΑ για άλλη μια χρονιά που αγκαλιάζει την προσπάθεια.

Σας ευχόμαστε χρόνια πολλά γεμάτα υγεία και πρόοδο στις οικογενειές σας.

*Για φωτογραφικό ρεπορτάζ απο την εκδήλωση θα βρείτε φωτογραφίες στο παρακάτω link:

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.2749346078446814&type=3

*Την παρουσίαση της εκδήλωσης εδώ:

https://www.youtube.com/watch?v=_EtlhFrJb94&fbclid=IwAR1UcpF8q_LIY_PGvz0a6kNm1dZR3Dcct_ynI4xlYZ7xGuR0h43P8_QSnxc

 

 

Βρείτε μας

Εκτύπωση

Στοιχεία Επικοινωνίας

Αστέρια Αχαϊας


Γραφεία Ακαδημίας: Ράχης 22

Προπονητικό κέντρο: Δημοτικό γήπεδο Κάτω Αχαϊας

Κάτω Αχαϊα

ΤΚ. 25200

Τηλ: 6977242445 & 6979577342