''Είμαστε πια Πρωταθλητές''

DSC 0272

Δεν μπορούσε να μπει άλλος τίτλος σε αυτό το άρθρο πέρα απο το τίτλο του τραγουδιού του Νίκου Πορτοκάλογλου που τραγούδησαν σε πρώτη εκτέλεση οι Φατμέ. Όπως είχαμε κάνει την αναφορά μας στο άρθρο στις 13 Απριλίου στο www.asteria-achaias.gr ''Το όνειρο των Σαράντη -Τσάμη έγινε πραγματικότητα έτσι ερχόμαστε τώρα στη χθεσινή βραδιά στις 4 Μαϊου να επιβεβαιώσουμε το άρθρο με την μαθηματική κατάκτηση του Πρωταθλήματος της Β' κατηγορίας και την άνοδο στην Α2 κατηγορία της Ε.Σ.Κ.Α.Η. κάτι που αποτελεί μεγάλη επιτυχία για την σύντομη 9χρονη πορεία της ακαδημίας μας.

 DSC 0307

Η ομάδα με μέσο όρο ηλικίας τα 17 έτη κατάφερε να κάνει άλλο ένα μικρό θάυμα για τα δικά μας δεδομένα και την υπέρβαση. Η συνεργασία του προγραμμάτος Αστέρια - Αχαγιά '82 με την συμμετοχή των Αναστασόπουλου Νίκου, Αζαρία Γιώργου και των Αχαγιωτών, Σταύρο Κωνσταντινόπουλου,  Σέρμπου Γιάννη, Τσομάνι Ηλία, Καμάτσου Προκόπη, Καρκούλια Σταύρου και Σώκου Κωνασταντίνου καθώς και των αθλητών των ακαδημιών Κατσιδήμα Ευάγγελου, Ζαμπέτα Γιώργου, Γκοτσούλιας Απόστολος, Ντούσι Γιάννης, Ριγώνης Γιάννης, Λινάρδος Θανάσης, Παπαδόπουλος Χρήστος, Παπαδόπουλος Βασίλης και Σαλαμαλίκης Νίκος έφερε την μαγία στον προπονητή μας Δελάρτα Μιχάλη και την ''έδεσε'' με τον καλύτερο τρόπο. Μέ όποια προβλήματα μέσα στην χρονιά απο τους μαθητές κυρίως λόγο του επιβαρημένου προγράμματος τους καταφέραμε το απόλυτο, 16 στις 16 νίκες στην κανονική διάρκεια και 2 ήττες στα play off ενω απομένει ακόμη άλλη μια αγωνιστική.

Το παράπονο..... και η Φίεστα κανονική!

DSC 0234

Στο αγωνιστικό κομάτι έγινε ένα παιχνίδι ανάταξιο της δυναμικής και των δυο ομάδων που παίχτηκε κυρίως στη δύναμη για αυτό και η χαμηλή παραγωγή στην επίθεση απο πλευράς Νέων.

ΑΣΤΕΡΙΑ ΑΧΑΪΑΣ: (Δελάρτας), Αναστασόπουλος 8(10 ασίστς, 2 τρ), Τσομάνι 4(1), Κωνσταντινόπουλος 20(10 ριμπ, 2 τρι), Σώκος, Κατσιδήμας, Λινάρδος, Ζαμπέτας, Αζαρίας 17(3 τρι, 5 κοψ.), Καμάτσος 4(1), Σέρμπος 6(4 κλεψ.), Γκοτσούλιας, Καρκούλιας.

Οι παίκτες καθόλη τη χρονιά παραπονιόντουσαν ότι αγωνίζονταν συχνά σε άδειες κερκίδες παρόλη την επιτυχία μεταξύ συγγενών και φίλων. Η τελευταία εντός αγωνιστική τους αποζημίωσε με φιέστα αποτην διοίκηση κάλεσμα στο κόσμο που σχεδόν γέμισε το κλειστό της Κάτω Αχαγιάς, αναμνηστικά μπλουζάκια, βάθρο, σαμπάνιες, κορνέτες και γενικά στήθηκε ένα μικρό πάρτι καθότι θα υπάρξει επίσημη βράβευση και τραπέζι απο την διοίκηση για αυτή την επιτυχία.

Ο πρωτομάστορας coach Μιχάλης Δελάρτας έγραψε μια επιτυχία με τον συλλογό μας και παρολη την πίεση της χρονιάς οι πάικτες κατάφεραν και τον έβαλαν στα αποδυτήρια στο τέλος της αναμέτρησης και τον παρέσυραν στο γλέντι. Θα επανέλθουμε και σε επόμενο δελτίο εφ΄όλης της ύλης. Ευχαριστούμε τον φροντιστή - φίλο της ομάδας μας Γιάννη Κωνσταντινόπουλο που δήλωσε παρών σε όλα και κυρίως στα δύσκολα.

''Siamo ora campioni Christos''

DSC 0144

(Κάνω αναφορά στο προσωπό του παρόλο που ξέρω ότι θα ακόυσω τα εξ' αμάξης, αλλά οι ανθρώποι που βρίσκονται δίπλα και κοντά στο πιο ζωντανό κύταρο της κοινωνίας μας δεν γίνεται να μην διαφημίζονται για έμενα).

Ο δικός μας Αρχιτέκτονας ο Αντιπρόεδρος του συλλόγου μας Χρήστος Γεωργιόπουλος έζησε τις αγωνίες της φετινής ομάδας Νέων περισσότερο απο την Γ΄Εθνική που είναι υπεύθυνος με την Αχαγιά '82. Είναι αγαπημένος της ομάδας και μοιραία παίρνει το σεβασμό όλων μας.

 

 

Βρείτε μας

Εκτύπωση

Στοιχεία Επικοινωνίας

Αστέρια Αχαϊας


Γραφεία Ακαδημίας: Ράχης 22

Προπονητικό κέντρο: Δημοτικό γήπεδο Κάτω Αχαϊας

Κάτω Αχαϊα

ΤΚ. 25200

Τηλ: 6977242445 & 6979577342