Η πίτα με τα ''Αστέρια'' Νο 7!!!

asteria pita 2018 27

Για άλλη μια χρονιά,  την έβδομη κατα σειρά το έθιμο της κοπής της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας μας βρίσκει περιστοιχισμένους απο πλήθος κόσμου που αγαπά αυτο τον σύλλογο και στηρίζει την προσπάθεια των Αστεριών Αχαϊας. Το έχουμε αναφέρει και άλλες φορές στο παρελθόν ότι η συγκεκριμένη εκδήλωση αποτελεί για εμας το εφαλτήριο της δύναμης αυτού του συλλόγου αφου προβάλεται όλο του το ΄΄είναι΄΄ άυλο και υλικό μεσα στη χρονιά. Η φετινή εκδήλωση ξεπέρασε πραγματικά κάθε προσδοκία μας αφου οι κερκίδες του Νέου Κλειστού Γυμναστηρίου γέμισαν ασφυκτικά δείγμα της αγάπης του κόσμου να περάσει άλλο ένα Σαββατιάτικο απόγευμα με τα ''Αστέρια''!!!.

asteria pita 2018 26

Την εκδήλωση προλόγισε όπως μας έχει συνηθίσει άλλωστε όλα τα χρόνια ο Γεν. Γραμματέας του Συλλόγου Τσάμης Θάνος, παρουσιάζοντας μεσα απο μια αναδρομή στον βιντεοπροβολέα τα τεκτενόμενα της χρονιάς για το σύλλογο, το όραμα, την φιλοσοφία, την παρουσία του συλλόγου στα αθλητικά δρώμενα, επιτυχίες, διακρίσεις, κοινωνικό πρόγραμμα και άλλες αναφορές σχετικά με την χρονιά που έτρεξε. Στο πάνελ βρίσκοταν η νεοεκλεγείσα Πρόεδρος των Αστεριών Αχαϊας κα Ασπασία Καγκελάρη, το τεχνικό team Χρήστος Σαράντης, Ράνια Πανουτσοπούλου, Αλέξανδρος Λυκούδης και ο νεοεκλεγέντας  Γεν. Αρχηγός κος Δημήτρης Μπαρμπούνης.

asteria pita 2018 18

Έστείλαν χαιρετισμό λόγω αδυναμίας να παραυρεθούν δια ζώσης , ο Αξιότιμος Περιφερειάρχης κος Απόστολος Κατσιφάρας, ο Αντιπεριφερειάρχης κος Γρηγόρης Αλεξόπουλος και ο Δήμαρχος Δυτικής Αχαϊας κος Νικολάου Χρήστου. Μίλησαν οι Χρήστος Σαράντης(ιδρυτής), Ασπασία Καγκελάρη(πρόεδρος), ο Πρόεδρος του Οργανισμού Τοπικής Ανάπτυξης Δυμαίων & Βοηθός Δημάρχου σε θέματα Παιδείας και Εκκλησίας Ξενοφώντας Μπαχράς. Οι Προέδροι Μειζόνος Αντιπολίτευσης κος Γκοτσούλιας Διονύσιος, Ελάσσωνος Αντιπολίτευσης κος Παναγιώτης Κουνάβης καθώς και ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Δύμης κος Νικόλαος Τσώκος.

asteria pita 2018 57

asteria pita 2018 58

asteria pita 2018 59

Παρουσιαστηκαν τα προγράμματα των 2 αθλημάτων όπως κάθε χρόνο με στατιστική απεικόνιση της εταιρείας www.brainwire.gr και μίλησαν οι δυο υπεύθυνοι προπονητικών προγραμμάτων.

asteria pita 2018 14

Χρήστος Σαράντης (Μπάσκετ): Η απάντηση που ψάχνετε στο εαν μπορεί ενα παιδί να ακολουθήσει τον δρόμο και του αθλητισμού και των σπουδών είναι:  ΝΑΙ ΜΠΟΡΕΙ και έχουμε και τις απαντήσεις αλλά και τις λύσεις!!!

asteria pita 2018 48

Ράνια Πανουτσοπούλου (Βόλεϋ): Δεν υπάρχει μεγαλύτερο πράγμα στον αθλητισμό και στις μικρές ηλικίες απο το να αφήνεις το ''παιδί να βγάζει το παιδί απο μέσα του''!!!.  Σε μια εποχή που όλα πιέζονται στο βωμό του χρόνου και της επιτυχίας αφήστε τα παιδιά σας να χαρούν την προσπάθεια, να στεναχωρηθούν με την αποτυχία, να βρουν τις λύσεις μόνα τους...εμεις είμαστε εδώ για να βλέπουμε τους προβληματισμούς τους...μην τους φορτώνουμε και άλλους.... και φυσικά ότι είναι να έρθει σε κάθε αθλητή θα το φέρει η στιγμή!!!

Βραβεύσεις

asteria pita 2018 56

Η διοίκηση των Αστεριών Αχαϊας βράβευσε για την άριστη συνεργασία της με το αρμόδιο τμήμα του Δήμου μας που ασχολείται με τα αθλητικά δρώμενα,  τον Πρόεδρο Ξενοφώντα Μπαχρά ο οποίος με τη σειρά του μίλησε στους προσκεκλυμένους και ανέφερε τα εξής: 

Ξενοφώντας Μπαχράς (Ο.Τ.Α.Δ. - Β. Δημάρχου): Η επιτυχία του σωματείου Αστέρια όπως και των άλλων σωματειών της περιοχής μας που απασχολούνται με αθλήματα κλειστού Γυμναστηρίου,  είναι το ίδιο το γήπεδο!!!.  Αυτό το στολίδι πρέπει να προσέξουμε γιατί μας έβγαλε απο την αφάνεια στις Εθνικές Κατηγορίες, Πρωταγωνιστές στα τοπικά Πρωταθλήματα και υπάρχει συνέχεια. Το συγκεκριμένο γυμναστήριο μαζί με το μικρό βοηθητικό του Σχολικού Συγκροτήματος του Γυμνασίου Κάτω Αχαϊας είναι τα όπλα για το καλύτερο μέλλον όλων των συλλόγων. 

Για πρώτη χρονιά βραβεύτηκαν οι Ενώσεις που ανήκουμε ώς σύλλογος με τα αθλήματα Μπάσκετ (Ε.Σ.Κ.Α.-Η.) και Βόλεϋ (Ε.Σ.ΠΕ.Π.) για την άριστη συνεργασία τους όλα αυτα τα χρόνια. Για την Ε.Σ.ΠΕ.Π βρέθηκε ο Πρόεδρος της κος Κανελλόπουλος Θεόδωρος και παρέλαβε αναμνηστική πλακέτα.

asteria pita 2018 75

Μια ιδιαίτερη βράβευση τιμητική για την περιοχή μας ως Αχαιοί,  η εκλογή του κου Τάκη Αντωνόπουλου στη θέση του Α' Αντιπρόεδρου της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης Ε.Ο.ΠΕ.  Ο συλλογός μας παρέδωσε αναμνηστική πλακέτα για αυτή του την διάκριση στον κο Αντωνόπουλο.

asteria pita 2018 74

Άλλη μια ειδική βράβευση ήταν αυτη προπονητητικών επιτελείων των εκάστοτε κλιμακίων της Ε.Σ.Κ.Α.-Η. και της Ε.Σ.ΠΕ.Π. με τους Χρήστο Σαράντη και Γιώργο Μακρυκώστα να παραλαμβάνουν τις αναμνηστικές πλακέτες του συλλόγου.

asteria pita 2018 54

Γιώργος Μακρυκώστας (Ομοσπονδιακός Προπονητής Κλιμακίων Ε.Σ.ΠΕ.Π.) Η Δυτική Αχαϊα με τα Αστέρια Αχαϊας έχει αναπτύξει δυναμική που τον κατατάσσει πλέον στα γκρουπ των δυνατών συλλόγων. Η δουλειά που γίνεται απο τους ανθρώπους εδώ είναι δυνατό σημείο αναφοράς και ο κόσμος πρέπει να στηρίξει το βόλεϋ στην περιοχή διότι υπάρχει πραγματικά μεγάλη δυναμική και ταλέντο!!!.

Η γιορτή περιείχε πολύ βόλεϋ και σε αυτό δεν θα μπορούσε να έλλειπε η βράβευση αθλήτη. Τα Αστέρια Αχαϊας βράβευσαν τον αθλητή Πετοσφαίρισης Δημήτρη Κόζη για την πολυετή προσφορά του στο Ελληνικό Βόλεϋ.

asteria pita 2018 60

Το τελευταίο και πιο σημαντικό κομμάτι του συλλόγου μας για τις βραβεύσεις είχαν οι χορηγοί μας, χωρις την σημαντική προσφορά των οποίων δεν μπορούσαμε να βρισκόμαστε σε αυτο το επίπεδο σήμερα!!!. 

Όλοι οι χορηγοί έλαβαν αναμνηστικές πλακέτες για την προσφορά τους στον συλλογό μας καθώς έγινε παρουσίαση των επιχειρησεών τους.

asteria pita 2018 62

Για άλλη μια χρονιά την 7η κατα σειρά ο συλλογός μας φέρνει το Brand Name της MED FRIGΟ.  Δεν θα μπορούσε να μην γίνει αναφορά για έναν άνθρωπο που έχει συνδέσει το ονομά του με τον συλλογό μας εδώ και 7 χρόνια απο το πόστο του ΜΕΓΑ ΧΟΡΗΓΟΥ.

Σωτήρης Μπρακατσέλος (Εκ των ιδιοκτητών της Med Frigo S.A.):  Η εταιρεία Med Frigo στα πλαίσια του Προγράμματος Κοινωνικής Ευθύνης βρίσκεται πάντα δίπλα σε πράξεις που μπορούν να φέρουν χαμόγελα και χαρά και σε αυτη την περίπτωση έχουμε τους μικρούς αθλητές και την προσπάθεια αυτών μέσα απο το παιχνίδι. Όποτε μου ζητηθεί και μπορώ να βοηθήσω ανθρώπους του χωριού μου λόγω της καταγωγής μου θα το κάνω. Στα Αστέρια υπάρχει ένα όραμα που τρέχουν οι διοικούντες και αυτό έχει πολύ καλο αποτέλεσμα στη κοινωνία.

Για άλλη μια χρονιά τα δώρα απο τα φλουριά της Βασιλόπιτας ήταν προϊοντα τεχνολογίας,  μια προσφορά της επιχείρησης ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΒΑΡΔΑΣ του Νίκου Πετρόπουλου και η πίτα δωρεα της επιχείρησης ΑΦΟΙ ΤΣΑΜΗ.

asteria pita 2018 70

Η παρουσία του κόσμου και το μέγεθος της εκδήλωσης ήταν χωρίς υπερβολές επιβλητικό!!!!

asteria pita 2018 31

asteria pita 2018 8

Σας ευχαριστούμε για την στηριξή σας!!!

Βρείτε μας

Εκτύπωση

Στοιχεία Επικοινωνίας

Αστέρια Αχαϊας


Γραφεία Ακαδημίας: Ράχης 22

Προπονητικό κέντρο: Δημοτικό γήπεδο Κάτω Αχαϊας

Κάτω Αχαϊα

ΤΚ. 25200

Τηλ: 6977242445 & 6979577342