Τα Αστέρια, το #Tsamelocup και ο ''ίκελος''!!!

19429836 1356045291115430 936486503841592884 n

Το Σαββατοκύριακο 24 & 25 Ιουνίου ήταν ένα διήμερο γεμάτο δράση, παιχνίδι και συγκινήσεις. Για άλλη μια φορά στα Αστέρια οι εκδηλώσεις μας κορυφώνονται με μεγάλες διοργανώσεις όπως άλλωστε έχουμε συνηθίσει του αθλητές μας και τον κόσμο που μας ακολουθεί όλα αυτά τα χρόνια. Η απόφαση να συμμετέχουμε ενεργά στο εγχείρημα του Άγγελου Τσάμη με το τουρνουά 3x3 μπάσκετ στη παραλία της Κάτω Αχαϊας σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο ήταν αν όχι πρωτοποριακή σίγουρα ελκτική μη γνωρίζοντας την επιτυχία που θα ακολουθούσε.

Αρωγός σε αυτή την διοργάνωση βρέθηκε ο Δήμος Δυτικής Αχαϊας και η διοργανώτρια ένωση των Πρωταθλημάτων Ε.Σ.Κ.Α.Η.,  αφού είχαμε αυτή την υποστήριξη μετα ήταν έυκολο για εμάς να ''μπούμε'' στο παιχνίδι με Αστέρια μας και με κάτι καινοτόμο για τέτοιου είδους εκδηλώσεις,  την δημιουργική ομάδα του ''Ικελου'' που η συστασή του σίγουρα δεν έιναι αθλητική αλλά κατάφερε να αγγίξει την εκδήλωση με ένα τεράστιο και σημαντικό μύνημα.  Οι εκδηλώσεις για το #tsamelocup άρχισαν την Παρασκευή το μεσημέρι 28 Ιουνίου και κορυφώθηκαν το βράδυ της Κυριακής σε πανηγυρικό κλίμα. Ενδιάμεσα το Σαββάτο το πρωϊ την εκδήλωση την άνοιξαν οι ακαδημίες μίνι μπάσκετ των Αστεριών όπου αγωνίστικαν στην ειδικά διαμορφωμένη πλατφόρμα της GNN όπου πραγματοποιήθηκαν αγώνες διπλού με το καλεσμένο σωματείο της Ολυμπιάδας Πατρών με την παρουσία αρκετού κόσμου να το παρακολουθεί. Ταυτόχρονα είχε δοθεί το ραντεβού και για τις ακαδημίες βόλεϋ των Αστεριών όπου είχαν φορέσει την καλοκαιρινή του στολή για τις ανάγκες του Beach Volley. Μετα την λήξη της 2ης ημέρας των αγώνων του #tsamelocup ακολούθησε μια εκδήλωση απο το σωματείο ''Ίκελος'' με τίτλο «no pull mour-μην πουλάς μούρη» με κύριο θέμα τον σχολικό εκφοβισμό. Το σωματείο με το διακριτικό τίτλο «Ίκελος» θέλησε να περάσει το κοινωνικό μήνυμα για το «μπούλινγκ» και τα κατάφερε με το καλύτερο δυνατό τρόπο με τη ενίσχυσης της παρουσίασης από οπτικοακουστικό υλικό και μάλιστα σε ένα απο αυτά υπήρχε συμμετοχή απο αθλητές των ακαδημιών μας μπάσκετ και βόλευ όπου πραγματικά το αποτέλεσμα μας άφησε άφωνους και ιδαίτερα μας έκανε να αισθανθούμε όμορφα διότι το γήπεδο γέμισε μέχρι της 23:00 το βράδυ κάτι που δείχνει ότι η δυτική Αχαϊα έχει ευαισθησίες απέναντι σε τετοιου είδους εκδηλώσεις.

Αυτό το Σαββατοκύριακο περνάει στην ιστορία όχι ώς μια τελετή λήξης όχι ώς ένα απλό τουρνούα όχι ως μια εκδήλωση κοινωνικού περιεχομένου αλλά ώς ένα τριήμερο φεστιβάλ που πραγματικά να είμαστε καλά όλοι και να συνεργαζόμαστε σε τέτοιο βαθμό ώστε να αποζημιώνουμε τον κόσμο που πραγματικά το έχει ανάγκη. 

Καλό καλοκαίρι!!!

Θ.Τ.

Βρείτε μας

Εκτύπωση

Στοιχεία Επικοινωνίας

Αστέρια Αχαϊας


Γραφεία Ακαδημίας: Ράχης 22

Προπονητικό κέντρο: Δημοτικό γήπεδο Κάτω Αχαϊας

Κάτω Αχαϊα

ΤΚ. 25200

Τηλ: 6977242445 & 6979577342