Μπαρμπούνης Δημήτρης

marmpounis dimitrios1

Έκανε τα πρώτα του βήματα στο χώρο του μπάσκετ στην ηλικία των εννέα χρονών στις ακαδημίες στην ομάδα της Ολυμπιάδας Πατρών.

Mini Βιογραφικό

Ημ.Γεν. 19/03/1972
Καμίνια, Πατρών, 25002, Νομός Αχαίας

Έκανε τα πρώτα του βήματα στο χώρο του μπάσκετ στην ηλικία των εννέα χρονών στις ακαδημίες στην ομάδα της Ολυμπιάδας Πατρών. Στη συνέχεια στην ηλικία των 13 χρονών αγωνίστηκε στην ομάδα του Μωρέα Πατρών (Γ΄ Τοπικό) και παράλληλα συμμετείχε σε όλα τα κλιμάκια στης Ε.Σ.Κ.Α.Η.

Στη συνέχεια αγωνίστηκε επιτυχώς σε εθνικές κατηγορίες:
Γ΄ Εθνική στους συλλόγους: Ε.Α.Π. , Π.Γ.Ε. , ΣΠΟΡTΙNΓΚ , ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ
Α2 ΕΘΝΙΚΗ στους συλλόγους: ΔΑΦΝΗ & ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ .
Επίσης είχε συμμετάσχει και στην μικτή Ε.Σ.Κ.Α με δύο πρώτες θέσεις στην Γαλλία και μία δεύτερη θέση στο τουρνουά ENTENTE.
Τα 21 χρόνια της ενασχόλησής του με το μπάσκετ ως παίχτης έχει αποκομίσει αρκετά μετάλλια ,διπλώματα, επαίνους, διακρίσεις, βραβεύσεις καθώς έχει πανηγυρίσει πρωτάθλημα στην Α1 Εθνική Κατηγορία με την ιστορική ομάδα της Δάφνης Όσον αφορά στην ενασχόληση του ως προπονητής έχει εργαστεί στις ακαδημίες των συλλόγων της Δάφνης και του Δημόκριτου και έχει στο ενεργητικό ένα πρωτάθλημα από Β΄ τοπικό σε Α2 τοπικό. Αυτή την περίοδο συνεχίζει να ασχολείται ως προπονητής στον αθλητικό σύλλογο ΙΤΕΩΝ (Α2 τοπικό) με μια αξιοπρεπείς πορεία στο πρωτάθλημα.
Από το 2011 ανήκει στο έμψυχο δυναμικό του Α.Ο. Αστέρια Αχαΐας από το πόστο του β. προπονητή.

Βρείτε μας

Εκτύπωση

Στοιχεία Επικοινωνίας

Αστέρια Αχαϊας


Γραφεία Ακαδημίας: Ράχης 22

Προπονητικό κέντρο: Δημοτικό γήπεδο Κάτω Αχαϊας

Κάτω Αχαϊα

ΤΚ. 25200

Τηλ: 6977242445 & 6979577342