''Πρώτη'' με υποσχέσεις!!!

DSC 0005

Την πρώτη τους προπόνηση πραγματοποίησε το τμήμα μπάσκετ του συλλόγου μας με τους Παίδες, Έφηβους και Νέους να παίρνουν θέση στο παρκέ του γυμναστηρίου μας. Ο επικεφαλής του τμήματος Μπάσκετ coach Χρήστος Σαράντης με τον βοηθό του Αλέξανδρο Λυκούδη παρουσίασαν το πρόγραμμα της προετοιμασίας μέχρι την εκκίνηση των Πρωταθλημάτων στις 22 Σεπτεμβρίου. Η πρώτη ημέρα συμπεριλάμβανε ελαφριά προπόνηση με διαχωρισμό των τμημάτων ανάλογα τις ηλικίες και των γκρουπ δυναμικότητας.

DSC 0008

Η διοίκηση μέσο του μάνατζερ του συλλόγου Θάνου Τσάμη καλωσόρισε τους αθλητές και ευχήθηκε καλή χρονιά με πίστη και θέληση σε αυτό που κάνουνε. Ο πήχης και φέτος θα είναι υψηλός με στόχο να επαναληφθεί η περσυνή χρονιά και ακόμα καλύτερα.

DSC 0015

Πολλά τα νέα πρόσωπα και φέτος στα αγωνιστικά τμήματα του συλλόγου πράγμα που δείχνει ότι ο κόσμος εμπιστεύεται το πρόγραμμα των Αστεριών και παρακολουθεί την ανοδική του πορεία. Τόσο στα παιδικοεφηβικά όσο και στην ομάδα Νέων μας εμπιστεύτηκαν νέοι αθλητές για την νέα τους μπασκετική διαδρομή.

DSC 0018

Στις προπονήσεις βρέθηκαν και οι 4 Νέοι του συλλόγου που θα βοηθήσουν στο Πρωτάθλημα της Γ'1.

Απο αριστερά: Χρήστος Αδαμόπουλος(Αχαικός Γ.Σ), Δημήτρης Μπατζαλής(Α.Ο. Αχαγιά '82), Δημήτρης Λιακόπουλος(Α.Ο. Αχαγιά '82), Δημήτρης Στάνκοβιτς(Α.Σ. Απόλλων Πατρών).

DSC 0037

Καλή αρχή και τα καλύτερα έρχονται!!!

DSC 0024

Βρείτε μας

Εκτύπωση

Στοιχεία Επικοινωνίας

Αστέρια Αχαϊας


Γραφεία Ακαδημίας: Ράχης 22

Προπονητικό κέντρο: Δημοτικό γήπεδο Κάτω Αχαϊας

Κάτω Αχαϊα

ΤΚ. 25200

Τηλ: 6977242445 & 6979577342